Crido Therapy - Banita Cristian

874 vizualizari

Cabinetul de terapie Crido Therapy   reprezentat de terapeut Banita Cristian din Ploiesti (zona de Vest)  va ofera urmatoarele servicii de medicina alternativa:

REFLEXOTERAPIE:

Ajuta organismul sa isi gaseasca echilibrul in functionarea corecta a organelor interne, reduce semnificativ stresul, insomnia, rezolva si elimina afectiunile si durerile corpului uman, eliminand cauza nu numai efectul.

PRESOPUNCTURA: TEHNICA TSUBO

Pentru deblocarea punctelor Tsubo activeaza abilitatea corpului de a se vindeca singur, actioneaza asupra cauzei si nu numai asupra efectului. Te ajuta sa te ajuti singur/a.Terapia se poate aplica de la noi nascuti la persoane varstnice determinand corpul sa se echilibreze si sa se vindece singur. Se poate aplica peste haine, efectul puternic al unei sedinte de terapie este cat a circa 15 sedinte de masaj terapeutic sau reflexoterapie. Rezultate fenomenale inca de la prima sedinta de terapie.Presopunctura va ajuta sa echilibrati canalele energetice astfel incat sa aveti intotdeauna o sanatate puternica si sa fiti plini de energie.

Pentru durerile sau afectiunile acute va ajutam cu geluri speciale de masaj cu venin de vipera sau puteti incepe un tratament fitoterapeutic cu ajutorul miraculoaselor plante medicinale. Fiecare tratament sau interventie asupra unui pacient este individual deoarece medicina alternativa aplicata, difera de la un pacient la altul. Tratamentele se vor aplica in urma unei consultatii la cabinet, in urma recomandarii medicului specialist sau dupa efectuarea analizelor medicale.

FITOTERAPIA

Reprezintă o formă de tratament medical care se bazează pe utilizarea plantelor, fie întregi fie sub forma unor extracte preparate şi a unor esenţe. De mii de ani, plantele au reprezentat sursa primară de medicaţie terapuetică pentru culturile din întreaga lume.

AROMATERAPIA

Este o metoda de imbunatatire a sanatatii fizice si psihice dar si de destindere a spiritului. In acest tip de terapie se pune accent pe beneficiile uleiurilor esentiale, aparfumurilor si a efectelor vaporilor emanate de acestea.

Beneficiile Aromaterapiei :

  • Uleiurile esentiale sunt usor absorbite prin piele. Exista un efect psihologic imediat datorita prezentei aromelor precum si efectelor mai durabile ale uleiurilor asupra corpului prin absortia pielii.
  • Uleiurile combinate personalizate va pot individualiza nevoile si va pot ajuta la nivel si/sau psihologic. Masajul fizic relaxeaza muschii sransi, imbunatatind tonusul muscular, circulatia si fluxul limfatic.
  • Drenarea limfatica manuala calmeaza organismul prin scaderea activitatii parasimpatice
  • Fluxul de ,, Chi'' sau de energie vitatla din organism poate fi echilibrat sau imbunatatit

FIZIOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA - accidente, paralizii, accidente vasculare etc.

BIOREZONANTA

MASAJ TERAPEUTIC SI DE RELAXARE

Este o metoda terapeutica de origine chineza, ce se bazeaza pe stimularea punctelor folosite de acupunctura prin curenti specifici folosind  ace-electrozi sau electrozi punctuali pe suprafata

OMT Advanced Spinal & Peripheral Manipulation

CHIROPRACTICĂ ȘI MANIPULAREA SPINALĂ OSTEOPATICĂ

IASTM

Manipulare țesutului moale asistată de instrumente


Galerie foto
Acasa | Politica de confidentialitate | Contact
Copyright 2016