Bestmed

9572 vizualizari

In cadrul clinicii Bestmed Serv din Boldesti Scaieni, Prahova functioneaza si sectia de ingrijiri paliative unde sunt internati pacientii aflati in faza terminala.

Medicina paleativă este cea care abordează global persoana suferindă, inclusiv în stadiile terminale, deşi vindecarea este imposibilă. Obiectivul acesteia este de a asigura cea mai bună calitate a vieţii, atât pentru pacienţi, cât şi pentru familiile lor.

Tratamentul paliativ reprezintă ansamblul tratamentelor medicale, totalul îngrijirilor, toate susţinerile psihologice destinate să aline suferinţele somatice şi psihice, să amelioreze calitatea vieţii şi să asigure respectarea demnităţii condiţiei umane oricărui bolnav, indiferent de diagnostic. Demersul trebuie continuat până la  decesul bolnavului, deoarece orice strategie curativă este incertă sau ineficace. In mod explicit, tratamentul paliativ se bazeaza pe

  • Tratamentul durerii: pentru pacientii cu afectiuni oncologice in stadiul terminal este necesar tratamentul de suprimare a durerii. Echipa din cadrul acestei sectii se pune de acord pentru elaborarea unei conduite terapeutice in functie de pragul durerii, complicatii si necesitatile fiecarui pacient.
  • Tratamentul si prevenirea escarelor: atat pentru pacientii cu afectiuni oncologice cat si pentru cei cu afectiuni neurologice se lucreaza intens pentru prevenirea aparitiei escarelor de decubit, dar si pentru tratarea acestora, atunci cand pacientii sunt internati cu escare.

PRETURI:

Clinica este in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, fiecare pacient internat beneficiaza de calitatea de asigurat, costul unei zile de spitalizare fiind suportat intr-o mare proportie de Casa de Asigurari de Sanatate Prahova. In plus, tinand cont de standardul pe care clinica noastra il ofera, pacientul trebuie sa suporte o coplata diferentiata pe fiecare sectie a unitatii, astfel:

  • Pentru Sectia de tratament paliativ - 50 lei pe zi.

Actele necesare pentru internare sunt:

  • bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist din ambulatoriu cu diagnostic adecvat fiecarei sectii
  • copie dupa actul de identitate
  • dovada de asigurat (cupon pensie, adeverinta de salariat sau coasigurat), alte acte doveditoare.
  • card de sanatate.

La internare, pacientii sau apartinatorii acestora vor semna un contract de prestari servicii medicale, in care vor fi nominalizate cel putin doua persoane de contact.

Coplata suportata de pacient se va achita la internare, in avans, pe o perioada de minim 10 zile, urmand ca in functie de evolutia pacientului si recomandarile medicilor clinicii, sa se achite sau nu in continuare aceasta coplata in avans.


Galerie foto
Acasa | Politica de confidentialitate | Contact
Copyright 2016