Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Chirurgie vasculara
  Clinici si centre medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Hematologie
  Ingrijiri paliative
  Laboratoare tehnica dentara
  Medici de familie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Nutritie
  Oftalmologie
  Oncologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Ozonoterapie
  Pediatrie Ploiesti
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologie-Psihoterapie
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Somnologie
  Spitale
  Urologie Ploiesti
  Veterinari
Categorii

Hollywood Smile Center - 1060 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Paris nr. 6, etaj 4, Ploiești
0799 999 499
office@hollywoodsmilecenter.ro
https://hollywoodsmilecenter.ro

Clinica stomatologică Hollywood Smile Center, este situată în Ploiești, pe strada Paris nr. 6, în incinta clădirii Groupama, la etajul 4. Am amenajat un spațiu de lux, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de confort în momentul în care trec pragul clinicii. Aparatura și instrumentarul ce se regăsesc în cabinetul nostru, sunt de cea mai bună calitate și au fost alese după normele sanitare și europene în vigoare. Dorim să vă oferim o experiență medicală așa cum este și în denumirea noastră: „ca la Hollywood'.

Medicii care fac parte din echipa clinicii au experiență internațională și sunt prezenți în Ploiești, special pentru dumneavoastră. Facem tot posibilul să fim perfecți și reușim de fiecare dată, din spusele tuturor celor care au beneficiat de servicii stomatologice în cadrul 'Hollywood Smile Center Ploiești'.

Mii de pacienți fericiți

Am redat până în acest moment, zâmbetul pentru mii de persoane și am creat emoții speciale, în momentele de după fiecare intervenție. Sunt pacienți cărora nu le vine să creadă cât de mult poate schimba viața, un zâmbet deosebit. Cartea de vizită pentru fiecare individ este o dantură perfectă, iar noi ne vom ocupa de acest lucru, cu foarte multă dăruire.

Fie că este vorba despre implanturi dentare, aparate dentare, fațete dentare, aparate dentare, albire profesională a danturii sau de orice alt serviciu stomatologic, veți primi o atenție deosebită. Vă invităm să veniți la clinica noastră cu toată familia, fiindcă noi vă oferim servicii integrale, de la cei mici și până la bunici.

Lucrări dentare unice

Nu vă faceți griji de frica de stomatolog și nu vă preocupați de faptul că dantura dumneavoastră nu arată în acest moment perfect. Folosim tehnici speciale și vă promitem intervenții fără durere și calitate pentru fiecare produs și serviciu în parte. Avem laborator propriu de tehnică dentară și o echipă de tehnicieni profesioniști, dedicați în mod special clinicii noastre. Lucrări dentare ca la Hollywood Smile Center Ploiești, nu veți întâlni la o altă clinică din regiune!

Oferte speciale pentru firmele din Ploiești

Avem în ofertă pachete avantajoase și reduceri pentru firmele din Ploiești care au angajați și doresc să le ofere un bonus  motivațional,  prin  oferirea  de  pachete  de  servicii  stomatologice  premium.  Îmbunătățim  periodic  toate serviciile medicale și vă garantăm că experiența Hollywood Smile Center Ploiești, vă va schimba în bine percepția unui medic stomatolog perfect, pentru toată viața! Suntem 100% convinși că vă veți simți speciali în clinica noastră și cu siguranță veți povesti și altor persoane despre faptul că aici, serviciile oferite sunt la standarde internaționale.

Vă așteptăm cu drag și ne puteți contacta oricând, pentru întrebări referitoare la intervenții stomatologice sau pentru orice altă curiozitate referitoare la ofertele noastre.

La Hollywood Smile Center

- implanturi dentare

- aparate dentare

- fatete dentare

- fast & fixed (dinti ficsi in 24h)

- albire dentara

Program:

LUNI - VINERI:10:00 -19:00

SÂMBĂTĂ -DUMINICĂ: închis

Consultații online gratuite: NON-STOP

Hollywood Smile Center Ploiești

Dinți sănătoși, zâmbete adorabile!


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.