Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli Infectioase
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Chirurgie vasculara
  Clinici si centre medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Hematologie
  Ingrijiri paliative
  Laboratoare tehnica dentara
  Medici de familie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina estetica
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Nutritie
  Oftalmologie
  Oncologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Ozonoterapie
  Pediatrie Ploiesti
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologie-Psihoterapie
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Somnologie
  Spitale
  Urologie Ploiesti
  Veterinari
Categorii

Clinica stomatologicǎ Dr. Cerici Mina
- 12375 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Bobâlna Nr. 8, Ploiesti
0745 031 217 | 0244 595 522
cericimina@yahoo.com
https://www.drcerici.ro

Bine ați venit la cabinetul stomatologic Dr. Mina Cerici, destinația perfectă pentru toate nevoile dvs. dentare în Ploiești și în împrejurimi. Suntem dedicați să vă oferim servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate și să vă îngrijim zâmbetul cu pasiune și experiență.

La cabinetul stomatologic Dr. Mina Cerici, înțelegem cât de important este să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor. De aceea, am adunat o echipă medicală interdisciplinară de specialiști calificați și dedicați, cu o vastă experiență în domeniul stomatologiei. Indiferent de nevoile dvs. - de la o simplă consultație până la igienizarea dentară, tratarea unei carii sau intervenții complexe - suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții pentru a vă redobândi și menține sănătatea orală.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul stomatologiei, Dr. Mina Cerici și echipa sa au acumulat competențele necesare pentru a vă asigura o experiență plăcută și sigură în timpul tratamentelor stomatologice. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tehnologii din domeniu, utilizând echipamente moderne și avansate pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.

La cabinetul nostru, relația cu pacienții noștri are o importanță deosebită. Ne dorim ca fiecare vizită să fie confortabilă și relaxantă, astfel încât să vă simțiți în siguranță în mâinile noastre. Echipa noastră caldă și prietenoasă este pregătită să vă asculte și să răspundă tuturor întrebărilor și preocupărilor dvs., oferindu-vă explicații detaliate și sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați decizii informate privind tratamentul.

Suntem conștienți de faptul că fiecare pacient are nevoi și preferințe unice. De aceea, ne străduim să vă oferim opțiuni personalizate de tratament, adaptate la nevoile dvs. individuale și la bugetul dvs. Avem grijă să vă oferim un plan de tratament clar și transparent, astfel încât să fiți mereu implicați și informați pe parcursul procesului.:

Serviciile noastre:

Echipa noastrǎ:

Vă invităm cu brațele deschise la cabinetul stomatologic Dr. Mina Cerici din Ploiești, unde veți beneficia de îngrijire stomatologică de înaltă calitate și de o echipă medicală dedicată, cu o experiență vastă în domeniu. Suntem pasionați de sănătatea orală și suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos pe termen lung. Programați acum o consultație și lăsați-ne să vă oferim serviciile stomatologice de care aveți nevoie!

Program clinicǎ: Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

Programǎrile se fac la telefoane: 0745.031.217; 0244.595.522


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.