Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli Infectioase
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Chirurgie vasculara
  Clinici si centre medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Hematologie
  Ingrijiri paliative
  Laboratoare tehnica dentara
  Medici de familie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina estetica
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Nutritie
  Oftalmologie
  Oncologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Ozonoterapie
  Pediatrie Ploiesti
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologie-Psihoterapie
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Somnologie
  Spitale
  Urologie Ploiesti
  Veterinari
Categorii

Clinica dentara Dr. Dumitrescu Dan Mugur
- 7898 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Sportului Nr 2 Bis, Ploiesti
0244 547 126 | 0722 229 309
d.danmugur@yahoo.com
http://www.drmugurdumitrescu.ro/

Calitatea vietii dumneavoastra  depinde de deciziile pe care le luati. Va putem ajuta sa luati decizia corecta in realizarea unui zambet armonios, atat de necesar in stabilirea unei relatii interumane. Contribuim astfel la realizarea succesului personal sau profesional prin mentinerea unor standarde inalte de calitate si profesionalism. Fiecare pacient este unic, tratamentul fiind individualizat si creat astfel dupa nevoile si dorintele fiecaruia. Credem in echipa medic-pacient si in calitatea actului medical.

Servicii Clinica dentara Dr. Dumitrescu Dan Mugur:

CHIRURGIE ORALA:

ESTETICA DENTARA:

Venim în întâmpinarea pacienţilor cu probleme de estetică prin realizarea de faţete ceramice, sisteme profesionale de albire (Opalescence, NiteWhite USA), faţetări directe cu material composit, chirurgie gingivală, realizarea de coroane full-ceramice (ceramică presată), ceramică pe zirconiu (tehnica CAD-CAM), aplicare de bijuterii dentare, utilizarea sistemului SNAP-ON-SMILE© şi faţetelor non-invazive LUMINEERS©

IMPLANTOLOGIE -  THE NEXT LEVEL

Clinica dentară Dr. Dumitrescu Dan Mugur oferă soluţii optime individualizate de la cazuri simple până la cazuri complexe. Experienţă clinică în stomatologia privată din 1999.

Sistemele multiple de implanturi utilizate permit realizarea de suprastructuri protetice fixe, mobilizabile, mobile, inserarea făcându-se pe bonturi din titan simple, cu sisteme magnetice, locatoare, înșurubate.

Atât etapele chirurgicale cât şi cele protetice se efectuează de către Dr. Dumitrescu Dan Mugur.

Toate etapele de lucru vor fi detaliate pe larg în cadrul consultului prealabil, pacientul fiind bine informat de la bun început cu privire la complexitatea tratamentului, la soluţiile protetice optime oferite precum şi la costurile estimative.

PARADONTOLOGIE:

În colaborare cu GENETIC LAB Bucureşti la cabinetul Dr. Mugur Dumitrescu se pot face teste pentru determinarea predispoziţiei genetice pentru boala parodontală si test de determinare a bacteriilor care produc boala paradontală.

PROTETICA: gama de lucrări protetice este variată şi cuprinde materiale şi tehnici de ultimă generaţie:

CONSULT VIDEO SI DIAGNOSTIC:

Consultul este un prim pas în stabilirea unei bune comunicări medic-pacient. Consultul se face de către medicul dentist cu ajutorul camerei video intraorale DENTALINE, al softului dedicat şi al radiografiilor digitale efectuate cu ajutorul aparatului X-MIND SATELEC şi a softului SOPRO IMAGING. Pacientul poate vizualiza astfel, comod, pe monitorul de lângă unitul dentar, atât imaginile intraorale cât şi radiografiile efectuate.

ESTETICA FACIALA:

Efectele terapiei dentare se vor completa cu soluții extraorale de reîntinerire facială prin utilizarea de filleri cu acid hialuronic (JUVEDERM ULTRA ©, REGENYAL IDEA ©) și toxină botulinica tip A (BOTOX ©, VISTABEL ©, NEURONOX ©).

ODONTOLOGIE:

De la obturaţii fizionomice pentru zona frontală până la obturaţii cu glassionomeri ranforsaţi cu răşină sau aliaj de argint pentru zonele posterioare, de la tehnica sandwich prin utilizarea de baze de cimenturi, dioxid de calciu, glassionomeri, canpomeri, până la obturaţiile one-layer, clinica noastră oferă materialul eficace pentru necesitatea clinică a pacientului.

PIEZO CHIRURGIE:

Piezochirurgia sau chirurgia ultrasonică reprezintă cea mai modernă variantă chirurgicală a zilelor noastre. Sistemele rotative sunt înlocuite de anse speciale care vibrează la frecvenţe ultrasonice reuşind să taie osul fără a-l încălzi şi fără a-l afecta.

Cuprinde următoarele proceduri medicale:

RADIOLOGIE DIGITALA - COMPUTER TOMOGRAF

Aparatură de înaltă performanţă cu soft dedicat care minimizează doza de radiaţie şi timpul de lucru, având încorporat variaţia adult-copil. Pentru extra-siguranţă se utilizează şorţul de plumb ce are protecţie şi pentru zona glandei tiroide.

ENDODONTIE:

Scopul tratamentului endodontic este de a salva un dinte care are pulpa inflamată sau necrozată, care este gangrenos, de a preveni şi trata inflamaţia aflată la nivel apical.Toate manoperele endodontice se vor monitoriza prin efectuarea de radiografii pre şi post operatorii ce permit vizualizarea realizării unui tratament de bună calitate.

IGIENA SI PROFILAXIE:

Scopul tratamentului Detartrajul şi periajul profesional se vor aplica la interval de 6 luni sau mai mic, astfel menţinându-se un nivel optim al igienei orale.

ORTODONTIE:

Aparatele ortodontice pot fi purtate la orice vârstă și de către orice pacient, durata tratamentului variând în funcție de aparatul ales și de anomalia ce urmează a fi corectată - între 6 luni și 2 ani.

PROGRAM: Luni-Vineri: 15.00-20.00

                 Miercuri: 09.00- 12.00 | 15.00-20.00

                 Sambata: 09.00-13.00

Optional:Luni, Marti, Joi, Vineri : 09.00-12.00

PENTRU A ACCESA LISTA DE PRETURI PRACTICATE DE CABINET CLICK AICI


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.