Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli Infectioase
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Chirurgie vasculara
  Clinici si centre medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Hematologie
  Ingrijiri paliative
  Laboratoare tehnica dentara
  Medici de familie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina estetica
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Nutritie
  Oftalmologie
  Oncologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Ozonoterapie
  Pediatrie Ploiesti
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologie-Psihoterapie
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Somnologie
  Spitale
  Urologie Ploiesti
  Veterinari
Categorii

CMI Dr. Alexe Raluca Maria
- 25513 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Andrei Muresanu Nr. 56 (etaj 1, cab 17, Policlinica Cina)
0763 027 050
cmidralexe@gmail.com

CMI Dr. Alexe Raluca Maria - medic primar medicina interna, competenta ecografie generala - din Ploiesti, Policlinica Cina, va ofera servicii medicale de medicina interna gratuite, cu bilet de trimitere, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, contra cost, cu programare la telefon 0763 027 050

Servicii CMI Dr. Alexe Raluca Maria:

Informatii suplimentare:

- Toata aparatura utilizata in cadrul examinarilor si consultatiilor noastre este aparatura noua, moderna, achizitionata recent, conforma cu standardele UE si criteriile de Evaluare CAS.

- Consultatiile si investigatiile mentionate se fac pe baza de programare. Mentionam ca, desi facem eforturi sa respectam ora programarii dumneavoastra, in anumite situatii, independente de vointa noastra, pot aparea intarzieri - de obicei datorate timpilor diferiti de care are nevoie fiecare pacient intrat in cabinet sau unor urgente. 

- Consultatiile si investigatiile cu plata se pot achita atat cash, cat si cu cardul, prin POS, fara comision pt pacient.

Consultatiile  de medicina interna oferite in cadrul acestui cabinet privesc afectiuni din sfera respiratorie, cardio-vasculara, digestiva, urinara, reumatismale; exemplu de afectiuni tratate: hipertensiunea arteriala, cardiopatie ischemica cronica, dislipidemii (valori anormale ale colesterolului si ale fractiunilor sale, ale trigliceridelor), hiperuricemie (valori crescute ale acidului uric), gastrite, duodenite, hepatopatii cronice, steatoza hepatica, infectii respiratorii si urinare, spondiloze, boala artrozica etc.

Ecografie abdominala generala: ficat, cai biliare, colecist, pancreas, splina, rinichi, vezica urinara, prostata. (doar cu plata) - 200 lei

Stimati Pacienti,

Va aducem la cunostinta ca, incepand cu luna mai 2019, in acest cabinet se pot efectua alte 2 explorari de medicina interna din sfera cardiologica:

Monitorizare Ambulatorie a Tensiunii Arteriale - se monteaza un aparat de mici dimensiuni, purtat la brau,  care va masura TA timp de 24 de ore. In acest timp pacientul isi desfasoara activitatea obisnuita la domiciliu. Nu necesita o pregatire speciala, nu are contraindicatii. Se face la indicatie medicala si cu acordul pacientului.         

 

Se poate efectua cu programare, atat decontat CAS, cu Bilet de trimitere pentru Medicina Interna - cat si contra-cost - Cost investigatie: 200 lei

Monitorizare EKG 24 de ore (Holter EKG)- se monteaza mai multi electrozi  pe pieptul pacientului (la barbati e preferabil sa fie ras/epilat inainte) si un aparat de mici dimensiuni care se poarta la brau si care inregistreaza electrocardiograma pacientului timp de 24 de ore (in anumite cazuri 48 ore sau chiar mai mult).  In acest timp pacientul isi desfasoara activitatea obisnuita si noteaza eventualele simptome survenite.  Este indicat pentru investigarea cauzelor in caz de palpitatii, ameteli, lesinuri, sincope, dureri cardiace. Nu are contraindicatii. Se efectueaza la indicatie medicala si cu acordul pacientului.

    

Se poate efectua cu programare, atat decontat CAS, cu Bilet de trimitere pentru Medicina Interna cat si contra-cost - Cost investigatie: 200 lei

Stimati pacienti!

Va aducem la cunostinta ca, in cadrul CMI Dr. Alexe Raluca-Maria din Ploiesti, str. Andrei Muresanu nr 56 etaj 1 cab 17, este disponibila o metoda moderna si neinvaziva de efectuare a oscilometriei.

Masurarea automata a Indicelui Glezna-Brat (IGB) - (in engleza ABI - ankle-brachial index) este o metoda moderna utila pentru diagnosticarea pacientilor cu  boala arteriala periferica/ arteriopatie obliteranta a membrelor inferioare/ arterita (BAP/AOMI), bazata pe metoda oscilometrica. Este considerata oscilometria moderna, automata.

Este o metoda foarte utila pentru depistarea pacientilor aflati la risc de afectiune cardio-vasculara. Este indicata in special adultilor cu Diabet Zaharat, Hipercolesterolemie, Obezitate, HTA, fumatorilor, precum si consumatorilor cronici de alcool.

Presiunea sangelui de la nivelul arterelor membrelor superioare si inferioare este masurata in acelasi timp, aparatul calculand automat indexul glezna-brat. Rezultatul examinarii este clar si corect. Masuratoarea poate fi repetata de cate ori este necesar si poate fi efectuata in aproximativ 3 minute.

In acest cabinet, determinarea IGB se poate face atat cu Decontare CAS, cu  Bilet de Trimitere pentru Consultatie de Medicina Interna, cat si la cererea pacientului, contra cost - 80 de lei/determinare.

Relatii la telefon: 0763.027.050 

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 14: 30


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.