Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Chirurgie vasculara
  Clinici si centre medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Hematologie
  Ingrijiri paliative
  Laboratoare tehnica dentara
  Medici de familie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Nutritie
  Oftalmologie
  Oncologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Ozonoterapie
  Pediatrie Ploiesti
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologie-Psihoterapie
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Somnologie
  Spitale
  Urologie Ploiesti
  Veterinari
Categorii

CMI Dr. Alexe Raluca Maria - 16290 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Andrei Muresanu Nr. 56 (etaj 1, cab 17, Policlinica Cina)
0763 027 050
cmidralexe@gmail.com

CMI Dr. Alexe Raluca Maria - medic primar medicina interna, competenta ecografie generala - din Ploiesti, Policlinica Cina, va ofera servicii medicale de medicina interna gratuite, cu bilet de trimitere, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, contra cost, cu programare la telefon 0763 027 050

Servicii CMI Dr. Alexe Raluca Maria:

Consultatiile  de medicina interna oferite in cadrul acestui cabinet privesc afectiuni din sfera respiratorie, cardio-vasculara, digestiva, urinara, reumatismale; exemplu de afectiuni tratate: hipertensiunea arteriala, cardiopatie ischemica cronica, dislipidemii (valori anormale ale colesterolului si ale fractiunilor sale, ale trigliceridelor), hiperuricemie (valori crescute ale acidului uric), gastrite, duodenite, hepatopatii cronice, steatoza hepatica, infectii respiratorii si urinare, spondiloze, boala artrozica etc.

Ecografie abdominala generala: ficat, cai biliare, colecist, pancreas, splina, rinichi, vezica urinara, prostata. ( doar cu plata)

Stimati Pacienti,

Va aducem la cunostinta ca, incepand cu luna mai 2019, in acest cabinet se pot efectua alte 2 explorari de medicina interna din sfera cardiologica:

Monitorizare Ambulatorie a Tensiunii Arteriale - se monteaza un aparat de mici dimensiuni, purtat la brau,  care va masura TA timp de 24 de ore. In acest timp pacientul isi desfasoara activitatea obisnuita la domiciliu. Nu necesita o pregatire speciala, nu are contraindicatii. Se face la indicatie medicala si cu acordul pacientului.  Cost investigatie: 150 lei

Monitorizare EKG 24 de ore (Holter EKG)- se monteaza mai multi electrozi  pe pieptul pacientului (la barbati e preferabil sa fie ras/epilat inainte) si un aparat de mici dimensiuni care se poarta la brau sau dupa gat, care inregistreaza electrocardiograma pacientului timp de 24 de ore (in anumite cazuri 48 ore sau chiar mai mult).  In acest timp pacientul isi desfasoara activitatea obisnuita la domiciliu si noteaza eventualele simptome sau  evenimente survenite.  Este indicat pentru investigarea cauzelor in caz de palpitatii, ameteli, lesinuri, sincope, dureri cardiace etc. Nu are contraindicatii.  Se efectueaza la indicatie medicala si cu acordul pacientului.  Cost investigatie:  150 lei (pt 24 ore).

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 14: 30


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.